Kevätflunssa on yrittänyt selättää jo viikon päivät, mutta nujerran sen kerta kerran jälkeen särkylääkkeillä ja antihistamiinilla. Kuntoilu on jäänyt tosi heikoille, ja se harmittaa. Mulla on vähän sellainen "antaa mennä kun on alamäki"-fiilis, että haluaisin heittää hanskat tiskiin. Vaikka tiedän, ettei se kunto nyt viikossa ROMAHDA.

Minun on pysyttävä työkykyisenä, että saan taottua lisätienestiä. Lomamatka häämöttää tulevaisuudessa ja siinä on porkkanaa kerrakseen. Voipi olla, että kun pääsen vihdoin aurinkotuolin syleilyyn, lepään siinä koko loman ajan enkä muuta jaksa tehdäkään?

Joka keväinen ahdistus nostaa ajoittain päätään. Vaihtaisinko työpaikkaa? Pitäisikö meidän erota? Ikkunat pitäisi pestä (osittain jo pesinkin). Mitä tehdään tälle tavaramäärälle? Joko pitäisi alkaa pyöräillä töihin? Ajatukset risteilevät sinne tänne. Suurin murhe on ainainen rahojen laskeminen, mutta se ei tuota mitään järkevää tulosta.

Reseptini tähän kaikkeen on vain se, että otan päivän kerrallaan enkä mieti liikaa. Yritän aloittaa kuntoilun uudelleen ja säästää parhaani mukaan. Siinä se.